Kocaeli Üniversitesi
Kocaeli Üniversitesi İzmit Meslek Yüksekokulu

MİSYONUMUZ

Evrensel nitelikte bilgi ve teknoloji üreten araştırmacı katılımcı, paylaşımcı, özgün ve estetik değerlere sahip, çağdaş bir eğitim kültürü oluşturmak, mesleki açıdan yetkin, etik ve toplumsal değerlere saygılı bireyler yetiştirmektir.

VİZYONUMUZ

Takım çalışmasını teşvik eden, katılımcı ve paylaşımcı bir yönetime sahip, ilimiz ve bölgemiz başta olmak üzere ülkemizin sorunlarını çözmeye yönelik çalışmalar yapan, evrensel değerlere saygılı, toplam kalite yönetimi ilkelerini benimsemiş, sürekli gelişmeyi kendine ilke edinmiş bir kurum olabilmektir.

HEDEFLERİMİZ

İlk beş yıl içinde; sanayi - meslek yüksekokulu ilişkilerini geliştirerek öğretimin pratik yönünden zenginleştirilmesi ve öğrencilerimizin iş olanaklarının artırılması. Meslek yüksekokulumuz bünyesine sanayi kuruluşlarının ihtiyaçları doğrultusunda yeni programlar ilave etmek. İkinci beş yıl içinde; meslek yüksekokul mezunlarımızın sanayi kuruluşlarının ara eleman seçiminde ilk tercihi haline gelmesini sağlamaktır.

STRATEJİMİZ

Toplam kalite yönetimini meslek yüksekokulumuzda uygulamaktır.

© Kocaeli Üniversitesi, Bütün hakları saklıdır.
Ali Rıza Veziroğlu Meslek Yüksekokulu
Arslanbey Yerleşkesi - 41285 İzmit/Kocaeli